Kaj so drugi po vedali o meni

Urejanje garderobe
Vedno se mi je zdelo, da saj se znam obleči, ne potrebujem stilista.

Ko sem pri polni omari oblek prišla do tistega trenutka "nimam kaj obleči", mi je bilo jasno, da ni problem v količini oblačil, temveč nekje drugje. Na pomoč sem poklicala Barbaro in z njenimi nasveti v parih urah prišla do zaključka, da imam v bistvu zelo veliko lepih oblačil, le kombinirati jih nisem znala. Vsak kos, ki je meni predstavljal izziv in sem ji ga pokazala, je znala vključiti v končni stil. Sedaj bom začela nositi tudi oblačila, ki so "nikoli oblečena" ležala v omari že leta. Poleg res veliko novih kombinacij, mi je še bolj dragoceno to, da mi je pomagala odpreti tudi čisto nov pogled na kombiniranje in kaj vse mi pristoji, katerega prej sploh nisem videla. Vedno se mi je zdelo, da saj se znam obleči, ne potrebujem stilista, sedaj pa vidim, da sem neprestano ohranjala enak okvir in vse kar ni direktno pasalo noter, puščala mimo ter zapravljala za nova oblačila, namesto, da bi nosila, kar imam. Zato se mi zdi, da se taka odločitev na dolgi rok izplača tako finančno, kot časovno. Predvsem pa doživljam, da me je stik z njo obogatil kot žensko, mi doprinesel k dobremu počutju in avtentičnosti  ter kreativnosti v izražanju sebe. Res srčno priporočam vsaki ženski, da si to privošči (pa tudi moškemu). Ker pa vem, da si  večina žensk težko privošči kaj zase, samo namig -  da je to lahko tudi lepo in izvirno darilo, ki notranje obogati. Hvala Barbara. ?
Anita G.

Posebna priložnost
Odlično sem se počutila.

Barbara, odlično sem se počutila v izbrani obleki, boljše se ne bi mogla, tako, da hvala še enkrat za vse, top
Jožica M.

Urejanje garderobe
Z nežnim pristopom in pravimi nasveti.

Lahko rečem, da je bila to zame nepredstavljiva izkušnja. Nikoli nisem pomislila, da bi potrebovala nekoga, ki mi bo omaro uredil in kaj lahko s tem sploh pridobim. Za odločitev mi je pomagalo, to da sem Barbaro poznala od prej in, da sem vedela, da ima res nek svoj poseben stil, s katerim me je resnično vedno očarala ko sem jo videla. Po tihem sem si želela, da bi tudi sama svoj stil pripeljala na ta nivo. Lahko rečem, da to ni samo urejanje omare, kot fizično, je veliko več. Z nežnim pristopom in pravimi nasveti sem se znebila oblek ki mi več ne pristajajo in s tem počistila tudi nekaj stvari iz preteklosti. S korektnimi nasveti me je Barbara prepričala zakaj naj določenih stvari več ne nosim in kateri so tisti kosi, ki ne pristajajo na mojo postavo. Od kar sem začela nositi oblačila primerna svoji postavi, se počutim veliko bolj ženstveno in to opazijo tudi drugi, dobim več pozitivnih komentarjev, še posebej je to všeč mojemu fantu, ki pravi, da ne skrivam več svojega telesa. Zelo mi je bilo všeč da mi je predlagala kako lahko kose, ki so mi samo stali v omari predelam, da bodo bolj primerni za mojo postavo. Osvežila in uredila je omaro, tako da je bilo vse veliko bolj pregledno in zato sem imela veliko večje veselje pri samem oblačenju. Ne morem reči, da je bila izkušnja enostavna, ker je bila psihično kar naporna. Trajalo je kar nekaj ur in naredila sem nekaj korakov, ki jih sama nikoli ne bi. Pomagala mi je tudi, da sem se začela poglabljati vase, ponotranjila veliko stvari, ki se jih prej nisem zavedala. Kljub naporu je to bila zelo pozitivna izkušnja, ki bi jo priporočala vsakemu, ki je mogoče v neki svoji coni udobja in bi si želel malo več svežine v svoji omari. Pa še ko sem naslednjič šla v šoping iskati obleko za nek dogodek, sem si upala probati veliko več novih stvari kot prej in sem iskanje obleke zaključila v eni uri.
Klara M.

Osebno nakupovanje
Definitivno ne bom vec hodila po trgovinah sama.

Evo pa sm nasla cas da malo napisem o svoji izkusnji. Najbolj sem pa odlasala zato, ker sem zelela malo nosit obleke ? skratka super izkusnja. Res ravno to kar sem rabila. Spomnim se lansko jesen ko sem zelela obnoviti svojo garderobo in sem samo zalostno hodila od trgovine do trgovine. Iskala sem kose, ki jih lahko pokombiniram med sabo in ki bi odrazali mene. Koncala sm z parimi trenerkami in neudobnimi kavbojkami. Tokrat je bila stvar popolnoma drugacna. Najbolj me veseli, da si izbrala zame kose, ki bi jih sama izpustila v trgovini zdaj sem pa obistvu najbolj navdusena nad njimi. In cisto v vsem se pocutim odlicno. Zdaj tudi doma, ko mamo obiske nisem vec v trenerkah ?. In pocutim se odlicno. Tko za na instagram ???. Definitivno ne bom vec hodila po trgovinah sama in po nepotrebnem izgubljala cas in svojo samozavest, ko si cisto nesrecen v garderobi, ker ti nic ne stoji tako kot bi zelel. Hkrati vrjamem v trajnostno nakupovanje in mi je bolj vsec, da se ne hodi v trgovine veckrat po malem, ker je verjetnost, da se bos doma znasel z kupom oblacil, ki ne pasejo med sabo veliko vecja. Tako da res res hvala ti, ker si izbrala ta poklic in hvala ker lahko koristim tvoje usluge.
Maja J.